Urządzenia i Akcesoria
Bułeczki z sera gruyère
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk
Składniki
-
130 g sera gruyère pokrojonego na kawałki
-
80 g masła pokrojonego na kawałki
-
150 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
120 g mąki pszennej
-
3 jajka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
217.2 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
458.6 kJ /
109.6 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brioszka z czekoladą
2 Std. 10 Min
Bułeczki z chorizo i boczkiem
3 Std.
Chlebek do odrywania z serem
1 Std. 50 Min
Ciasteczka czosnkowe
50 Min
Pomidory zapiekane pod kruszonką
1 Std.
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 Std. 30 Min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2 Std. 50 Min
Aromatyczne bułeczki zakochanych
2 Std. 10 Min
Cukierki kawowe
2 Std. 35 Min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 Std. 30 Min
Suflet serowy szybki
55 Min
Placek nadziewany mozzarellą
1 Std. 5 Min