Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 70 g de leche
- 5 g de levadura prensada fresca
- 120 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 10 g de aceite de oliva
Montaje
- 4 salchichas de Frankfurt o Viena gruesas de aprox. Ø 2,5 x 15 cm
- aceite de oliva
- 50 - 100 g de kétchup para servir
- 50 g de mostaza para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 416.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetis a la Nerano
30min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Pitas de pollo con verduras doradas
45min
Mac and Cheese cheddar
25min
Samosas de carne asada
1h
Ñoquis a la carbonara
15 Min
Arroz tapado
50min
Pizza de chuches
1h 40min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Gratinado de patata
1sa 10 dk
Bocaditos de pizza y pepperoni
1h 15min