Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 70 g de leche
- 5 g de levadura prensada fresca
- 120 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 10 g de aceite de oliva
Montaje
- 4 salchichas de Frankfurt o Viena gruesas de aprox. Ø 2,5 x 15 cm
- aceite de oliva
- 50 - 100 g de kétchup para servir
- 50 g de mostaza para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 416.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis a la carbonara
15 Min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3h 15min
Tortitas de patata, zanahoria y queso con dip de aguacate
30min
Mac and Cheese con calabaza
1 Std. 15 Min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Empanadillas de hamburguesa
30min
Bellotas de chocolate
30min
Bolitas de arroz con tomate
40min
Tortilla al horno con guisantes
30min
Rellenos para sándwiches
15 Min
Empanadillas de maíz y beicon
2 Std. 30 Min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min