Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
lub 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1792 kJ / 429 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Blanco y negro con nueces y miel
1sa 10 dk
Merengue suizo
10min
Pie de chocolate y merengue
10h
Dulce de leche
2h 50min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2h 15min
Bomba de chocolate
4h
Postre cuatro capas
4h 10min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Tarta de nuez
1h 15min
Merengue con agua
15 Min
Tarta a las tres leches
12h 45min