Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
lub 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1792 kJ / 429 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre cuatro capas
4 Std. 10 Min
Flan de París con merengue
10h
Cheesecake con praliné de almendras
4 godz.
Carolinas
50 min
Bomba de chocolate
4 godz.
Savarin rápido al ron
1 godz. 30 min
Cheesecake de natillas y merengue
1 godz. 30 min
Tarta de nuez
1h 15min
Crème brûlée
4h 30min
Tarta de crema pastelera y fresas
2 Std. 15 Min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1h 50min