
Urządzenia i Akcesoria
Erbsen-Speck-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
durchwachsener Speck, gewürfelt (5 mm)150 g
-
Pflanzenöl20 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
kurze Nudeln (z. B. Muschelnudeln)300 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Wasser kochend heiß700 g
-
Erbsen, TK aufgetaut300 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
579 kcal /
2430 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy