Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů olivového oleje
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů čerstvých hub, např. žampiónů, na čtvrtky
- 30 gramů vody
- 10 gramů kukuřičného škrobu
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l) - 1 čajová lžička anglické hořčice nebo jiné výrazné hořčice, např. dijonské
- 200 gramů smetany
- 50 gramů nakládaných okurek, na proužky (opcjonalnie)
- petrželová nať, nasekaná, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15 分钟
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Holandská omáčka
15 分钟
Béarnská omáčka
20 min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3 godz. 35 min
Hovězí Stroganoff
35min
Čokoládovo-karamelový řez
4h 30min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.