Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů olivového oleje
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů čerstvých hub, např. žampiónů, na čtvrtky
- 30 gramů vody
- 10 gramů kukuřičného škrobu
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l) - 1 čajová lžička anglické hořčice nebo jiné výrazné hořčice, např. dijonské
- 200 gramů smetany
- 50 gramů nakládaných okurek, na proužky (opcjonalnie)
- petrželová nať, nasekaná, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kotleta s hříbky a rýží
55 dk
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 分钟
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min
Hovězí Stroganoff
35min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 godz. 5 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1h 50min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Pekingské kuře
50 Min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 Std.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min