Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
gramů oleje
lub 20 gramů olivového oleje -
400 - 500
gramů cibule, žluté, na klínky nebo plátky (1 cm)
lub 400 - 500 gramů červené cibule, na klínky nebo plátky (1 cm) - 30 gramů vody
- 2 špetky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restované kostky kuřecího masa
15 min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15 min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Brak ocen
Restovaná cibule a česnek
Brak ocen
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40min
Restovaná cibule s chilli
20 min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Restovaná cibule (200 gramů)
20 min