Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů sušeného zeleného hrachu
- 1800 gramů vody, plus navíc na namočení
- 100 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 80 kořenové petržele, na kousky (2 cm)
- 100 gramů celeru, na kousky (2 cm)
- 160 gramů cibule, napůl
- 1 sušený bobkový list
- ¼ čajové lžičky kuliček černého pepře
- 300 gramů uzeného masa, vepřového, na kousky (2 cm)
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky sušené majoránky
- 100 gramů klobásy, na kolečka
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- krutony
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1560.5 kJ / 373 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 582.3 mg
Alternatywne przepisy
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Fazolová polévka s klobásou
35 dk
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Kroupy se žampióny
55 dk
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Bramborové škubánky
1h 10min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Čočková polévka
1h 35min