Urządzenia i Akcesoria
Chantilly ai chiodi di garofano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
18 porzioni
Składniki
-
3 chiodi di garofano
-
80 g di zucchero semolato
-
400 g di panna (30-40% di grassi) molto fredda
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.4 g
Kalorie
373.7 kJ /
89.7 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Creme ed emulsioni
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salsa BBQ
20 min
Chutney di mango
1 godz.
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Éclair vaniglia e cocco
Brak ocen
Natillas
1 godz.
Magdalenas
1 godz.
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1 godz. 40 min
Gratin dauphinois
50 min
Vichyssoise
6 godz.