Urządzenia i Akcesoria
Chantilly ai chiodi di garofano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
18 porzioni
Składniki
-
3 chiodi di garofano
-
80 g di zucchero semolato
-
400 g di panna (30-40% di grassi) molto fredda
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.4 g
Kalorie
373.7 kJ /
89.7 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Creme ed emulsioni
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Bavarese al frutto della passione
3h
Colorare le uova di azzurro
Nessuna valutazione
Gratin dauphinois
50min
Ketchup
Nessuna valutazione
Gelato all'avocado
4h 15min
Pizza turca - Lahmacun
1h 10min
Éclair di primavera alla verbena
Nessuna valutazione
Torta "Opera"
24h
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Magdalenas
1h
Pão de queijo
1h