Focaccia mit Zwiebeln

Focaccia mit Zwiebeln

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 Portionen

Składniki

Teig
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Milch
    100 g
  • frische Hefe
    25 g
    2 ½ TL Trockenhefe
  • Zucker
    10 g
  • Wasser
    200 g
  • Pizzamehl
    600 g
  • Salz
    1 EL
Belag
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    45 g
  • weisse Zwiebeln
    200 g
  • Wasser
    50 g
  • Salz
    2 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 512 kcal / 2143 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...