Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Zwiebeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
Teig
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Milch100 g
-
2 ½ TL Trockenhefefrische Hefe25 g
-
Zucker10 g
-
Wasser200 g
-
Pizzamehl600 g
-
Salz1 EL
Belag
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten45 g
-
weisse Zwiebeln200 g
-
Wasser50 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
2143 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Zwiebelwähe
1 godz. 15 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Linzer Torte
1 godz.
4-Käse-Quiche
45 min
Waadtländer Flammkuchen
1 godz. 30 min
Lauchwähe mit Schinken
1 godz. 45 min
Basler Fastenwähe
2 godz.
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Lauch-Speck-Tarte
1 godz.
Berner Rösti
40 min
Schoggi-Cookies
30 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min