
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Zwiebeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
Teig
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Milch100 g
-
frische Hefe25 g
-
Zucker10 g
-
Wasser200 g
-
Pizzamehl600 g
-
Salz1 EL
Belag
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten45 g
-
weisse Zwiebeln200 g
-
Wasser50 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
512 kcal /
2143 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria