Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 50 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 10 g Zucker
- 200 g Wasser
- 600 g Pizzamehl
- 1 EL Salz
Belag
- 45 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g weisse Zwiebeln
- 50 g Wasser
- 2 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1h 10min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Schoggichüechli
45min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Zwiebelwähe
1h 15min
Käse-Schinken-Röllchen
55min
Herbstlicher Tirolercake
1u. 30min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min