Focaccia mit Tomaten

Focaccia mit Tomaten

4.1 112 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
9 Stück

Składniki

  • Weizenmehl
    500 g
  • Wasser
    230 - 250 g
  • frische Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • pflanzliches Öl und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
    40 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Salz
    1 ½ TL
  • Tomaten in Scheiben (siehe Tipp)
    1 - 2
  • Meersalz, grobkörnig zum Bestreuen

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 237 kcal / 992 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...