Urządzenia i Akcesoria
Ijs van chocolademousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties
Składniki
Opgeklopte room
-
poedersuiker50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers (medium)6
-
basterdsuiker100 g
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10 g
Kalorie
3343 kJ /
799 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hemelse desserts
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hollandaise saus
Brak ocen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 godz. 20 min
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Brak ocen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Peergelei
10 godz.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.