Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
sobres de gelatina neutra en polvo (20 g)
lub 20 g de hojas de gelatina (10-12 hojas) - 200 g de agua
- 300 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa de 80-85 g (u otro sabor a su gusto)
- 50 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 130 kJ / 31 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ponche de mango, melocotón y piña
15min
Minicakes de canela
30min
Bloques de chocolate de colores
1u.
Bombones con licor de almendras
1h 15min
Helado de canela
9h
Erizos de galleta
1h 30 min
Licor de crema de whisky
2h 5 min
Fresas caramelizadas
40min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1u.
Gominolas gusano
12h
Gominolas de jengibre, miel y limón
1h 30 min
Frappé de capuchino exprés
5 Min