Croquetas de espinacas con atún y pimiento morrón

Croquetas de espinacas con atún y pimiento morrón

4.4 16 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 11 godz.
20 unidades

Składniki

  • 200 g de espinacas troceadas congeladas
  • 2 huevos duros
  • 60 - 70 g de pimiento rojo en conserva (escurridos)
  • 70 - 80 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de mantequilla
  • 1 lata de atún en aceite (110 g - escurrido 80)
  • 70 g de harina
  • 400 g de leche
  • 1 cucharadita de sal
Para rebozar y freír
  • 3 - 4 huevos
  • 300 - 400 g de pan rallado
  • aceite para freír

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 149 kcal / 622 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 362.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...