Urządzenia i Akcesoria
Licor de crema de whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
950 g
Składniki
-
20 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
-
10 g de café soluble
-
370 g de leche condensada
-
380 g de leche entera
-
100 g de whisky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 950 g
Sód
244.3 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
12539 kJ /
2997 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
102.1 g
Węglowodany
212.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Licor de crema de whisky
10 min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5 min
Turrón de coco
35 min
Turrón de nata y arándanos
24 godz.
Turrón de cacahuetes
40 min
Licor de caramelos
20 min
Licor de chocolate blanco
1 godz. 20 min
Turrón de nata y nueces
24 godz.
Licor de chocolate y café
50 min
Nubes de gelatina
14 godz.
Turrón de nata y pistachos
24 godz.
Turrón de brie
2 godz. 15 min