Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

4.3 133 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 kawałków

Składniki

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • 7 jajek
  • 250 g cukru
  • 60 g mleka
  • 80 g miodu
  • 200 g mąki pszennej

Wartości odżywcze na 1 kawałek

Kalorie 166 kcal / 695 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...