Urządzenia i Akcesoria
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kruche ciasteczka cytrynowo-pistacjowe
1 godz. 55 min
Tort Mimoza z ananasem
3 godz. 30 min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Ciasto z groszkami czekoladowymi i orzechami
1 godz. 30 min
Ciasto cytrynowe
2 godz.
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1 godz. 40 min
Ciasto herbaciane
1 godz. 15 min
Tort waniliowo-migdałowy
3 godz.
Brytyjskie zakręcone pączki (Yum Yums)
2 godz. 30 min
Babka piaskowa sezamowa
1 godz.
Ciasto z serem ricotta
1 godz. 20 min
Ciasto pomarańczowe
45 min