Urządzenia i Akcesoria
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Trufle czekoladowe z sezamem
3 godz. 25 min
Przekładaniec cytrynowy
6 godz. 30 min
Mini ciasta waniliowe z dżemem malinowym z Varomy
1 godz.
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1 godz. 40 min
Odwrócone ciasto z ananasem i kandyzowanymi wiśniami
1 godz. 25 min
Ciasto herbaciane
1 godz. 15 min
Ślimaczki drożdżowe z pastą sezamową
2 godz.
Babka piaskowa sezamowa
1 godz.
Ciasto makowe
1 godz.
Ciasto cytrynowe
2 godz.