Urządzenia i Akcesoria
香炸鸡块
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 块
Składniki
-
面粉30 克
-
粘米粉30 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
面包糠80 克
-
蛋 稍微打散1 个
-
鸡胸肉 去皮, 切丁 (3公分), 半冷冻400 克
-
食油25 克
-
肉类综合香料1 茶匙
-
水1 - 2 汤匙
-
油 油炸用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
4 g
Kalorie
251 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
派对一口食
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy