香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)

香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食谱

Składniki

  • 土豆 去皮切块
    200 克
  • 胡萝卜 去皮切块
    100 克
  • 200 克
  • 鳕鱼排 去皮去骨切块
    100 克
  • 挤出橙汁
    ½ 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Białko 21.9 g
Kalorie 1114 kJ / 266 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 40.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...