Urządzenia i Akcesoria
香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食谱
Składniki
-
土豆 去皮切块200 克
-
胡萝卜 去皮切块100 克
-
水200 克
-
鳕鱼排 去皮去骨切块100 克
-
橙 挤出橙汁½ 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
21.9 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
40.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
宝贝食语
68 Przepisów
Chiny
Chiny