Urządzenia i Akcesoria
Pavlova mit Früchten
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 Stück
Składniki
Baiser
-
Zucker330 g
-
Eiweiß (ca. 6 Eiklar), Raumtemperatur240 g
-
Essig1 TL
-
Weinstein-Backpulver (opcjonalnie)1 Prise
-
natürlicher Vanilleextrakt1 TL
-
gemischtes frisches Obst (z. B. Ananas, Kiwi, Papaya, Mango, Beeren)500 g
-
Passionsfrüchte4
Creme
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Sauerrahm100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1874 kJ /
448 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zitronentarte mit Baiserhaube
2 godz. 30 min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 godz. 10 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 godz. 15 min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
American Apple Pie
1 godz. 20 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26 godz.
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Salzburger Nockerl
30 min