Basic Soup Purée
TM6

Basic Soup Purée

4.9 (65 ocen)

Składniki

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
  • 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 26 ½ - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
448.4 kJ / 107.2 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
14.4 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
4.7 g
Sód
724.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy