Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beefstock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
427.9 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
959.8 kJ /
229.4 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Apple Sauce
20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min