Urządzenia i Akcesoria
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387 mg
Białko
3 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min