Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone

Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone

4.5 61 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
    300 g
  • di biscotti tipo frollini a pezzi
    100 g
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di crema gianduia
    160 g
  • di mascarpone
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 566 kcal / 2368 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 36.3 g
Węglowodany 52.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...