Mus z białej czekolady
TM6 TM5

Mus z białej czekolady

4.3 (515 ocen)

Składniki

  • 100 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 250 g sera mascarpone, podzielonego na kawałki
  • 250 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
    lub 4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • truskawki, świeże, pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
  • liście mięty, świeże, do dekoracji

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1748.4 kJ / 417.9 kcal
Białko
12.1 g
Węglowodany
21.6 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
0.1 g
Sód
478.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy