![Vin brulè Vin brulè](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73e90849-6023-4b16-a1a0-90fb7de0c4d9/Derivates/058ce511-67f2-4feb-9b93-fdd354723cab.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di vino rosso corposo
- 2 stecche di cannella
- 2 chiodi di garofano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 571 kJ / 136.5 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini alla birra e formaggio Cheddar
3ωρ. 15 λεπτ.
Sushi misto (per 1 persona)
10hod. 30min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Vasetti con lombrichi gommosi
1sa
Cocktail alla zucca
1h 30min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40min
Cupcake ai fiori di sambuco
1h 5 min
Irish Coffee
10min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 dk
Riso al latte
1sa
Pad thai
45min
Piña Colada
15 dk