Urządzenia i Akcesoria
Vin brulè
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni
Składniki
-
1000 g di vino rosso corposo
-
2 stecche di cannella
-
2 chiodi di garofano
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
100 g zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0 g
Kalorie
571 kJ /
136.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Vin brûlé
20 min
Liquore all'uovo
97 godz. 30 min
Mojito analcolico (TM6)
10 min
Mojito alle more
2 godz. 45 min
Limonata ai frutti di bosco
1 godz.
Caipiroska alla fragola
10 min
Bloody Mary
10 min
Ciliegie sotto spirito
1440 godz. 35 min
Daiquiri
10 min
Bellini
10 min
Vin brulè bianco
20 min
Piña Colada
15 min