Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di vino rosso corposo
- 2 stecche di cannella
- 2 chiodi di garofano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 571 kJ / 136.5 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Infuso zenzero, limone e curcuma
25 min
Sciroppo fermentato di lamponi
128h 10min
Daiquiri
10min
Bloody Mary
10min
Piña Colada
15 min
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
1 godz. 20 min
Moscow mule
10min
Caipiroska alla fragola
10min
Vin brûlé
20 min
Sciroppo di vin brulé
8h 45 min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Vin brulè bianco
20 min