Urządzenia i Akcesoria
Vin brulè
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni
Składniki
-
1000 g di vino rosso corposo
-
2 stecche di cannella
-
2 chiodi di garofano
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
100 g zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0 g
Kalorie
571 kJ /
136.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelatine limone e zenzero
1 godz. 30 min
Mojito alle more
2 godz. 45 min
Cocktail Hugo
25 godz. 10 min
Vin brûlé
20 min
Salsa agrodolce cinese
15 min
Cocktail ligure
10 min
Ravioli 'Shao mai'
2 godz.
Cioccolata calda arancia e zafferano
20 min
Ravioli cinesi
1 godz.
Piña Colada
15 min
Vin brulè bianco
20 min
Zuppa di patate e porri al tartufo (vegan)
35 min