Vin brulè

Vin brulè

4.7 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni

Składniki

  • 1000 g di vino rosso corposo
  • 2 stecche di cannella
  • 2 chiodi di garofano
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 100 g di zucchero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 136.5 kcal / 571 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 15.9 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...