Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Gouda, in Stücken
- 15 g Öl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (2 mm)
- 8 Eier
- 1 TL Salz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 8 Cherrytomaten, halbiert
- 350 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 982 kJ / 235 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 873 mg
Alternatywne przepisy
Gemüsekraftsuppe
3hod. 45min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Risi-Bisi
30 Min
Gurken-Sangria
1 godz. 25 min
Prohibition Punsch
5 min
Eisalat im knusprigen Osternest
1h
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Pizza Prosciutto
35 Min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min