Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 400 g de azúcar
- 3 claras de huevo
- 300 g de leche entera
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 3 cucharaditas de colorante alimentario (½ cucharadita de cada color. P.ej, morado, azul, verde, amarillo, naranja y rojo)
Cobertura
- 60 - 70 g de azúcar
- 500 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de Pascua
1h 30 min
Galletas decoradas con caramelos
1h 30 min
Cupcakes de galletas Oreo®
1h 40 min
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 godz.
Cupcakes de vainilla
1 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30 min
Cake pops
2 Std.
Galletas para decorar
1h 30 min
Red velvet cupcakes
1 Std.
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min