Pesto Star Bread
TM6 TM5

Pesto Star Bread

4.8 (114 ocen)

Składniki

Dough

  • 115 g milk
  • 60 g water
  • 2 ¼ tsp dried instant yeast
    lub 25 g fresh yeast
  • 420 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 large egg
  • 35 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Pesto

  • 250 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 40 g fresh basil leaves
  • 70 g extra virgin olive oil
  • ½ tsp fine sea salt

Assembly

  • 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
  • 120 g passata
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
965 kJ / 231 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
340 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy