Hack-Käse-Topf

Hack-Käse-Topf

3.1 326 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Gouda mittelalt, in Stücken
    120 g
  • Porree in Stücken (2 cm)
    350 g
  • Hokkaido-Kürbis in Stücken
    300 g
  • Pflanzenöl
    30 g
  • Hackfleisch, gemischt
    350 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    4 TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Majoran, getrocknet
    3 TL
  • Lorbeerblätter
    2
  • Milch, 3,5% Fett
    250 g
  • Wasser kochend heiß
    600 g
  • Crème fraîche
    100 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 578 kcal / 2421 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...