Urządzenia i Akcesoria
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
20 kusů
Składniki
-
40 gramů droždí
-
150 gramů mléka
-
1 čajová lžička cukru
-
250 gramů polohrubé mouky plus na podsypání
-
500 gramů brambor vařených ve slupce, oloupaných, z předchozího dne
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce
-
30 gramů másla na kousky
-
150 gramů uzené slaniny, na kostky 5 mm150 gramů uzeného masa, vepřového na kostky 5 mm
-
250 - 500 gramů vepřového sádla na smažení
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
4.2 g
Kalorie
597.8 kJ /
142.4 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
První republika
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Boží milosti
30 min
Pralinky s mandlovým likérem
1 godz.
Univerzální dresink
5 min
Pivní cibulové kroužky
20 min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 godz.
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2 godz.
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45 min
Jablečné kapsy
1 godz. 30 min
Vdolečky s povidly
1 godz. 30 min
Škvarkové placky
1 godz. 10 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min