Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piškot
- olej, na potření pečicího papíru
- cukr moučka, na posypání pečicího papíru
- 4 vejce
- 200 gramů cukru krupice, plus extra
- 1 polévková lžíce domácího vanilkového cukru
- 100 gramů hladké mouky
- 100 gramů škrobu
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
- 1 polévková lžíce kakaa, (cca 10 gramů)
Náplň
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 420 gramů konzervovaných broskví, půlených, po okapání
- 1 balíček dortového želé, neslazeného, čirého (20 gramů)
- 200 gramů tvarohu
- 40 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tříbarevný koláč
2 Std.
Pražský koláč
1h 25 min
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3hod.
Punčové řezy
13h
Moka dort
2h 50min
Jahodové řezy
1ωρ. 10 λεπτ.
Barevné ovocné řezy
1ωρ. 10 λεπτ.
Broskvový dort
12 godz. 35 min
Cheesecake s lesním ovocem
3hod.
Koláč s pudingem a meruňkami
1h 15 min
Kávovo-čokoládový tvarohový koláč
9 Std. 40 Min