Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čedaru
- 150 gramů jarní cibulky
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených
- 400 gramů vody
- 330 gramů černého piva
- 1 špetka chilli koření
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 200 gramů mléka
- 400 gramů uzené vepřové klobásy, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1437 kJ / 344 kcal
- Białko
- 15.25 g
- Węglowodany
- 10.05 g
- Tłuszcz
- 24.96 g
- Błonnik
- 1.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Cibulová polévka
1hod. 10min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30 min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4h 10min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Koprová polévka
20min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Arašídová polévka
40min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min