Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Guacamole
5min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Beet Salad
15min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min