Urządzenia i Akcesoria
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
plain yogurt6 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
balsamic vinegar½ oz
-
ground coriander1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
butternut squash peeled, ends trimmed16 oz
-
water25 oz
-
raw beets peeled, quartered10 oz
-
green apple quartered4 oz
-
1 oz balsamic vinegarpomegranate molasses1 oz
-
1 oz maple syruphoney1 oz
-
fresh thyme leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Mushroom Risotto
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min