![Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D9AD602-4273-41BF-A729-669AD9720823/Derivates/ca7550b3-dfc4-4b83-8155-2c92e70a182d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Tofu Stew
30min
Blueberry Rosemary Smash
10 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min