Urządzenia i Akcesoria
Savoury Stilton Cheesecake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
12 slices
Składniki
-
oatcakes broken in pieces200 g
-
unsalted butter diced125 g
-
walnut halves150 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
fig jam200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
egg yolks from large eggs4
-
ricotta cheese500 g
-
light cream cheese280 g
-
Stilton crumbled230 g
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
caster sugar2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing3 - 4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
873 mg
Białko
25 g
Kalorie
2588 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 godz.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Cardamom and Rose Shortbread
1 godz. 30 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Stilton and Walnut Pâté
5 min