Pain d'Epi

Pain d'Epi

5.0 18 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • strong white bread flour plus extra for dusting
    450 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • rye starter (see tip)
    50 g
  • water plus extra for baking
    300 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sunflower oil for greasing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148 kcal / 627 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 28 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 160 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...