Urządzenia i Akcesoria
Pain d'Epi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160 mg
Białko
5 g
Kalorie
627 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Apple Tartlets
4 godz. 30 min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Chocolate icing (ganache)
20 min
Vanilla Yoghurt
13 godz.
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Sourdough Baguettes
15 godz.
Caramel Toffees
2 godz.
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min
Tomato sauce
40 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min