Pesto mit Rucola und Chili

Pesto mit Rucola und Chili

4.6 620 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rucola ohne grobe Stiele
    120 g
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Haselnüsse
    30 g
  • Chilischote längs halbiert, entkernt
    1
  • Meersalz
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 250 kcal / 1046 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...