Pesto mit Rucola und Chili

Pesto mit Rucola und Chili

4.6 645 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rucola ohne grobe Stiele
    120 g
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Haselnüsse
    30 g
  • Chilischote längs halbiert, entkernt
    1
  • Meersalz
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 1046 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 0.75 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...