Pesto mit Rucola und Chili
TM6 TM5

Pesto mit Rucola und Chili

4.6 (539 ocen)

Składniki

  • 100 g Olivenöl
  • 2 Knoblauchzehen
  • 120 g Rucola, ohne grobe Stiele
  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 30 g Haselnüsse
  • 1 Chilischote, längs halbiert, entkernt
  • 1 TL Meersalz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1046 kJ / 250 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.75 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy