Urządzenia i Akcesoria
Rucolapesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Parmesan in Stücken50 g
-
50 g HaselnüssePinienkerne50 g
-
Rucola grob zerkleinert100 g
-
Olivenöl120 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Białko
32 g
Kalorie
6632 kJ /
1584 kcal
Tłuszcz
164 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips & Co.
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Basilikumpesto
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Petersilienpesto
10 min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10 min
Tomatenpesto
10 min
Walnuss-Pesto
10 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Pesto mit Rucola und Chili
5 min
Spinat-Pesto
10 min
Pesto mit Basilikum
5 min