Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
-
Erdbeeren500 g
-
Butter in Stücken90 g
-
Amarettini200 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Naturjoghurt500 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)2 Päckchen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
1126 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
39 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6h 30min
Erdbeer-Quark-Torte
2h 45min
Zitronen-Joghurt-Torte
6h 30min
Himbeer-Schoko-Schnitten
9h 20min
Frischkäsetorte mit Mandarinen
4h
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8h 20min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1h 30min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7h
Himbeer-Quark-Streusel
7h 20min