
Urządzenia i Akcesoria
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
Przygotowanie 20 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
30 Scheiben
Składniki
-
Dicke Bohnen frisch (ergibt ca. 200 g Bohnenkerne, gepalt)650 g
-
Wasser500 g
-
Meersalz, grob1 ½ TL
-
Milch200 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker10 g
-
Dinkelmehl Type 630400 g
-
Weichweizengrieß100 g
-
Butter zum Einfetten
-
Ei1
-
Quinoa50 g
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
91 kcal /
382 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy