Urządzenia i Akcesoria
Weihnachtliches Frühstücksbrot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
25 Portionen
Składniki
-
Dinkelkörner250 g
-
Kokosflocken100 g
-
Mandeln200 g
-
Haferflocken50 g
-
getrocknete Pflaumen, entsteint50 g
-
getrocknete Aprikosen, entsteint50 g
-
Feigen, getrocknet50 g
-
Milch200 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Agavendicksaft50 g
-
Butter40 g
-
Dinkelmehl100 g
-
Bananen sehr reif, in Stücken3
-
Zimt2 TL
-
Lebkuchengewürz½ TL
-
Ei1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
772 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Süßkartoffel-Muffins
1 Std. 10 Min
Sesamstollen
32 Std.
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1 Std. 20 Min
Dicke-Bohnen-Quinoa-Brot
3 Std. 30 Min
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Aprikosen-Möhren-Muffins
1 Std.
Rübli-Gugelhupfe
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Banana-Bread
2 Std.
Kürbismuffins mit Zitronen-Minz-Glasur (vegan)
45 Min
Apfel-Zimt-Ballen
1 Std.
Carrot Cake Cookies
35 Min
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 Min