醬香什錦炒寬粉

醬香什錦炒寬粉

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 櫻花蝦
    5 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約0.5公分)
    50 克
  • 韭菜 切段(約3公分)
    50 克
  • 豬肉絲
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 寬冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15 g
Kalorie 1010 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...