Urządzenia i Akcesoria
味噌肉燥炒蒟蒻麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜苗 切斜片15 克
-
薑5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)25 克
-
油1 大匙
-
甜麵醬1 大匙
-
味噌½ 大匙
-
杏鮑菇 切丁(約1公分)60 克
-
蒟蒻麵 以剪刀剪成兩段180 克
-
豬絞肉100 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
999.5 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan