Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜苗 ,切斜片
- 5 克 薑
- 25 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 油
- 1 大匙 甜麵醬
- ½ 大匙 味噌
- 60 克 杏鮑菇 ,切丁(約1公分)
- 180 克 蒟蒻麵 ,以剪刀剪成兩段
- 100 克 豬絞肉
- 1 ½ 茶匙 糖
- 2 茶匙 醬油
- 1 茶匙 米酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 999.5 kJ / 238 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 4 g