Urządzenia i Akcesoria
炒烏龍麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲30 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油4 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
洋蔥 切絲50 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲30 克
-
烏龍麵400 克
-
小白菜 切段150 克
-
魚板 切絲30 克
-
水100 克
-
烏醋1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.264 g
Kalorie
1383 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
5.449 g
Błonnik
1.59 g
Węglowodany
61.587 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan