Urządzenia i Akcesoria
南瓜銀絲卷
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
7 個
Składniki
牛奶麵糰
-
牛奶150 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
中筋麵粉250 克
-
油5 克
-
鹽¼ 茶匙
南瓜麵糰
-
水 (含蒸南瓜和蒸銀絲卷用)1000 克
-
南瓜 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
牛奶30 克
-
糖15 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉120 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
油20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
7.9 g
Kalorie
1190.3 kJ /
285.4 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan