清蒸鮮魚寬粉煲

清蒸鮮魚寬粉煲

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 寬冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
    120 克
  • 石斑魚片
    220 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 ½ 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 500 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    5 克
  • 香油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18 g
Kalorie 1338 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...