Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de jugo de jitomate
- 60 g de pepino, pelado, sin semillas y en trozos
- 50 g de cebolla morada
- 5 g de chiles jalapeños en escabeche
- 4 cditas de jugo Maggi
- 4 cditas de salsa Inglesa
- 50 g de jugo de naranja
- 1 cdita de salsa Tabasco, o al gusto
- 40 g de granadina
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 145 kJ / 35 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 548 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz rojo
1h 25min
Tacos al pastor chilangos
40 min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40 min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Tortas ahogadas de camarón
40 min
Encurtidos (Achcharu)
48u. 30min
Sangrita
5min
Salsa roja de molcajete
10min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Gelatina de cajeta
4h