Urządzenia i Akcesoria
Cassata de avelã e chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 doses
Składniki
Gelado de avelã
-
claras de ovo3
-
açúcar120 g
-
avelã s/ pele150 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
Gelado de chocolate
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
-
açúcar baunilhado1 ½ c. sopa de
-
açúcar60 g
-
água40 g
-
gemas de ovo3
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços120 g
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
86 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
3016.9 kJ /
721.1 kcal
Tłuszcz
56.5 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Crème brulée com coco e lima
1 godz. 15 min
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11 godz.
Enrolado de amêndoa
1 godz. 45 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Gelado bom
10 godz.
Doce de cebola - TM31
Brak ocen
Taças mexicanas
20 min
Gelado de ovos-moles
8 godz. 50 min
Canelones de chocolate com molho de morango
55 min
Gelado praliné
5 godz. 30 min
Torta marmoreada de tiramisu
3 godz.
Mousse de fruta
6 godz.