Urządzenia i Akcesoria
Bolo frangipane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
12 doses
Składniki
Frangipane
-
amêndoa s/ pele50 g
-
açúcar25 g
-
manteiga50 g
-
ovo1
-
crème fraîche30 g
Bolo
-
leite120 g
-
limão só o sumo1
-
crème fraîche120 g
-
açúcar150 g
-
ovos2
-
óleo80 g
-
farinha tipo 55240 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
57.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1212.6 kJ /
289.8 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Amêndoa
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo cassata
40 min
Petit-fours
48 godz.
Tarte de pera e amêndoa
1 godz. 20 min
Bolo de abóbora
1 godz. 15 min
Angel cake de avelã
40 min
Bolo Mimoso
55 min
Bolo de abóbora, laranja e cardamomo
1 godz. 45 min
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min
Boleima de maçã e canela
45 min
Bolo de iogurte e pera
40 min
Bolo de iogurte e chocolate de leite
45 min
Bolo de cenoura delicioso
50 min