Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 TL Salz
- 600 g Wasser
- 700 g festkochende Kartoffeln, klein (Drillinge)
- 1 Vacherin Mont d`Or (500 g), in der Holzschachtel
- 2 Knoblauchzehen, längs geviertelt
- 2 EL Weißwein, trocken
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- Pfeffer zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2507 kJ / 602 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinierte Tomaten
35 min
Cassata-Creme
20 min
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 Min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20 min
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 min
Möhren in Zitronenöl
45 Min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5h
3-Käse-Focacce
1 Std. 40 Min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50 min
Aglio e Olio
10 min