Urządzenia i Akcesoria
Raspberry and Pistachio Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter soft65 g
-
egg whites from large eggs3
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled plus 2 Tbsp for decoration60 g
-
ground almonds50 g
-
cornflour30 g
-
baking powder1 tsp
-
fresh raspberries halved100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1045 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry White Chocolate Cookies
50 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Mixed Berry Chia Jam
12 godz. 15 min
Mocha Cake
2 godz. 5 min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 godz. 15 min
Tri-Coloured Cupcakes
1 godz. 30 min
Gingerbread People
1 godz. 30 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Overnight Oats with a Peach Compote
8 godz. 45 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min
Banana and Oat Muffins
35 min