![Raspberry and Pistachio Muffins Raspberry and Pistachio Muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/14643_73-94-823-823.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g unsalted butter, soft
- 3 egg whites, from large eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g brown sugar
- 60 g pistachio nuts, unsalted, shelled, plus 2 Tbsp for decoration
- 50 g ground almonds
- 30 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 100 g fresh raspberries, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 249 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Cashew and Banana Muffins
35 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Mango Cheesecake
6h 35min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1h
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Plum and Almond Traybake
1hod. 5min
Cocoa Amaranth Balls
1h 20min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2sa 35 dk