Urządzenia i Akcesoria
Raspberry and Pistachio Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter soft65 g
-
egg whites from large eggs3
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled plus 2 Tbsp for decoration60 g
-
ground almonds50 g
-
cornflour30 g
-
baking powder1 tsp
-
fresh raspberries halved100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1045 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Chewy Mint Choc Protein Bites
4 godz. 30 min
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 godz.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Rocky Road with Turkish Delight Pieces
2 godz. 20 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 godz. 15 min