Urządzenia i Akcesoria
子龙脱袍
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水1 汤匙
-
淀粉1 茶匙
-
葱 切段1 根
-
姜 切丝1 片
-
菜籽油15 克
-
料酒5 克
-
鳝鱼 选用鳝丝,去除内脏,切段300 克
-
鸡高汤20 克
-
盐1 小撮
-
绿豆芽80 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切丝1 根
-
芝麻油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.7 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny